+7 (924) 777-87-01

Подписаться на RSS

Бурятия

Business Buryatia

Экономика и бизнес

Chef from Buryatia will present a kitchen of nomads in Cyprus/ Шеф-повар из Бурятии представит кухню кочевников на Кипре

11.10.2017 / Комментариев 0 / Автор

Chef from Buryatia will present a kitchen of nomads in Cyprus
Vladimir Belous became a participant of the Russian gastronomic week
From November 13 to 17, the third Russian gastronomic week will take place in the cities of Nicosia and Limassol, in Cyprus. The first was in Madrid in 2015, the second - in Madrid and Barcelona in 2016. The third Russian gastronomic week will be held under the auspices of the United Nations World Tourism Organization (UNWTO).
Participants from different cities of Russia will host events at the fashionable five-star hotel Four Seasons Hotel Limassol. Among them is the chef from Buryatia Vladimir Belous. He works as a brand-chef of the group of companies "Grand Buryatia", the cook's work experience is 9 years. In his assets - victory of the festival of national traditions "Buzyn Bayar - The Holiday of Bouza". At the RNG, he represents the modern kitchen of the nomads.
The business program starts with a solemn reception at the Russian Embassy in Nicosia with the participation of Stanislav Osadchy, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Russian Federation in Cyprus.
On other days there will be exhibitions of gastronomic routes, tourism, food and beverage producers. Chefs from Vladimir, Ulan-Ude, Yaroslavl and a number of other Russian cities will present their products to Cypriot specialists and the general public.
Every evening in the hotel restaurants will be themed dinners performed by chefs from Russia. In addition, the RNG program includes master classes of leading Russian experts in the wine field, in particular, tasting of Russian vodkas and distillates and "Secrets of the Kremlin cuisine", as well as the "Russia-Cyprus Culinary Summit". For small Cypriots, a charitable culinary class will be organized.
The Russian gastronomic week will end on November 17 with a gala dinner of Russian cuisine in the hotel restaurant, where a team of chefs headed by Andrey Matyukha (winner of the Russian qualifying round Bocused`Or in 2017) will showcase his author's culinary masterpieces. For more information, visit rusgw.com, reports infpol.ru.

Шеф-повар из Бурятии представит кухню кочевников на Кипре
Владимир Белоус стал участником Российской гастрономической недели
С 13 по 17 ноября в городах Никосия и Лимасол под на Кипре пройдет третья Российская гастрономическая неделя. Первая была в Мадриде в 2015 году, вторая — в Мадриде и Барселоне в 2016 году. Третья Российская гастрономическая неделя состоится под эгидой Всемирной Туристской Организации ООН (ЮНВТО).
Участники из разных городов России проведут мероприятия в фешенебельном пятизвёздочном отеле Four Seasons Hotel Limassol. Среди них и шеф-повар из Бурятии Владимир Белоус. Он трудится бренд-шефом группы компаний «Гранд Бурятия», поварской стаж работы — 9 лет. В его активе -победа фестиваля национальных традиций «Буузын Баяр — Праздник Буузы». На РГН он представляет современную кухню кочевников.
Деловая программа стартует с торжественного приёма в посольстве России в Никосии с участием чрезвычайного и полномочного посла РФ на Кипре Станислава Осадчего.
В другие дни пройдут выставки гастрономических маршрутов, туризма, производителей продуктов питания и напитков. Шеф-повары из Владимира, Улан-Удэ, Ярославля и ряда других российских городов представят свою продукцию кипрским специалистам и широкой публике.
Каждый вечер в ресторанах отеля будут тематические ужины в исполнении шеф-поваров из России. Кроме того, в программе РГН — мастер-классы ведущих российских экспертов в эногастрономической области, в частности, дегустация российских водок и дистиллятов и «Тайны Кремлёвской кухни», а также «Кулинарный саммит Россия-Кипр». Для маленьких киприотов будет организовано благотворительное кулинарное занятие.
Завершится Российская гастрономическая неделя 17 ноября гала-ужином российской кухни в ресторане отеля, на котором команда шеф-поваров во главе с Андреем Матюхой (победителем российского отборочного тура Bocused`Or в 2017 году) продемонстрирует свои авторские кулинарные шедевры. Более подробная информация на сайте rusgw.com.

Источник infobaikal.ru

Рейтинг: 0, Количество голосов: 0